Nordic-wellness Power Shorts – Sage Green – S

210,00 kr.

Mærk kraften i Nordic-wellness Power Shorts. Fremhæver din træning med stil og komfort. Det ultimative valg til din aktive livsstil. Bestil nu.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831900782040191

EAN: 05744006242570

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831900782040191 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
443 visninger de sidste 48 timer

Tag din træning til et helt nyt niveau med vores Nordic-wellness Power Shorts i den forfriskende Sage Green farve. Disse shorts er skabt til at give dig den ultimative komfort og stil under din træning. Uanset om du løber, laver yoga eller træner derhjemme, så vil disse shorts være din trofaste følgesvend.

Den løse pasform og elastik i taljen på shortsene sikrer, at du har fuld bevægelsesfrihed til at udføre alle dine øvelser uden begrænsninger. Du vil føle dig let og smidig, mens du arbejder mod dine træningsmål. De praktiske lommer i siden med lynlås giver dig mulighed for at opbevare dine vigtigste ejendele sikkert, mens du er på farten.

Shortsene er designet med fokus på detaljerne, og den elegante mesh-detalje tilføjer et strejf af stil til det ellers sporty look. Du vil føle dig selvsikker og trendy, uanset hvor du træner. Lavet af høj kvalitets materiale, er disse shorts slidstærke og åndbare, så du kan fokusere på din træning uden at skulle bekymre dig om ubehag.

Ved at vælge Nordic-wellness Power Shorts investerer du i din træningsoplevelse og din personlige stil. Gør dig klar til at skille dig ud og føle dig fantastisk, hver gang du træner. Tag styringen over din træning og lad disse shorts føre dig til nye højder. Gør dig klar til at erobre verden iført dine Nordic-wellness Power Shorts i den elegante Sage Green farve.

Yderligere information

Brand

EAN