ALTEYA ORGANICS – BIO SALVIE ESSENTIAL OIL

79,00 kr.

Opdag kraften i ren biologisk salvie æterisk olie fra Alteya Organics. Unik kvalitet og terapeutisk virkning til din velvære.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831900029332758

EAN: 3800219793604

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831900029332758 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
449 visninger de sidste 48 timer

Forestil dig at træde ind i en frodig urtehave, hvor du omfavnes af en berusende duft af salvie. Nu kan du bringe den samme fortryllende oplevelse hjem med Alteya Organics’ økologiske salvie æteriske olie. Denne reneste form for salvieolie er destilleret gennem damp fra bladene af den kraftfulde Salvia Officinalis-plante og fanger essensen af naturens helende kræfter.

Salvie har længe været anerkendt for sine medicinske egenskaber og terapeutiske fordele. Den beroligende og opfriskende aroma af salvie er kendt for at berolige sindet, reducere stress og fremme mental klarhed. Med Alteya Organics’ salvie æteriske olie kan du skabe dit eget private tilflugtssted, hvor du kan genoplive dine sanser og forynge din ånd.

Den lysegyldne farve og den rene konsistens af denne økologiske salvieolie er et vidnesbyrd om dens uovertrufne kvalitet. Alteya Organics er dedikeret til bæredygtig og ansvarlig produktion, og derfor er hver eneste dråbe af denne æteriske olie fyldt med renhed og potentiale til at forvandle dit velvære.

Uanset om du bruger den i aromaterapi, massage eller til at skabe en forfriskende oase derhjemme, vil Alteya Organics’ salvie æteriske olie give dig mulighed for at opdage den forunderlige verden af urtemedicin på en helt ny måde. Lad dig inspirere af naturens kraft og lad dig forsvinde ind i en duftende havedrøm med denne ekstraordinære salvieolie. Din krop, sind og ånd vil takke dig.

Yderligere information

Brand

EAN