Tilbud

Sanzi Beauty Protecting Lip Balm – 15 ml.

Original price was: 95,00 kr..Current price is: 81,00 kr..

Forkæl dine læber med Sanzi Beauty Protecting Lip Balm – en fugtgivende og beskyttende behandling i en handy størrelse. Beskytter læberne mod udefrakommende skader og holder dem bløde og velplejede hele dagen. Perfekt til at holde dine læber sunde og smukke.

Med24

SKU: 6736401520019757

EAN: 5745000386369

Køb hos Med24

SKU: 6736401520019757 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
451 visninger de sidste 48 timer

Ved at investere i Sanzi Beauty Protecting Lip Balm, træder du ind i en verden af luksuriøs læbeprodukter, der ikke kun beskytter dine læber, men også forvandler dem til silkebløde og strålende skønheder. Denne fantastiske læbepomade er en sand redningskrans for tørre og sprukne læber, da den er beriget med en unik blanding af fugtgivende og plejende ingredienser.

Sanzi Beauty Protecting Lip Balm indeholder bl.a. den nærende kokosolie, som dybt hydrerer og genopretter læbernes naturlige fugtbalance. E-vitamin tilfører en ekstra dosis næring og beskyttelse mod miljømæssige påvirkninger, mens sheasmør blødgør og efterlader læberne silkebløde og glatte. Den lette og skønne duft af vanilje omfavner dine sanser og skaber en behagelig oplevelse hver gang du anvender balsamen.

Den elegante og stilfulde emballage gør Sanzi Beauty Protecting Lip Balm til det perfekte accessory at have med i håndtasken eller lommen, så dine læber altid kan få den pleje, de fortjener. Uanset om du vil have bløde læber til hverdagens gøremål eller ønsker et ekstra touch af glamour til særlige lejligheder, vil denne læbepomade være din trofaste følgesvend.

Med Sanzi Beauty Protecting Lip Balm behøver du aldrig mere bekymre dig om tørre og udtørrede læber. Lad dig forkæle af dette vidunderprodukt, der med sit nærende og beskyttende indhold efterlader dine læber forvandlede, forynget og fulde af strålende skønhed. Gør dine læber til centrum af opmærksomhed med Sanzi Beauty Protecting Lip Balm – fordi dine læber fortjener det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN