Avivir Aloe Vera Skin Wash (300 ml)

84,95 kr.

Oplev ren og blød hud med Avivir Aloe Vera Skin Wash. Beriget med økologisk aloe vera, perfekt til sensitiv hud. Opnå naturlig pleje i hver bruser.

Made4men

SKU: 4885302088505270

EAN: 5708751980217

Køb hos Made4men

SKU: 4885302088505270 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
460 visninger de sidste 48 timer

Forkæl din hud med Avivir Aloe Vera Skin Wash – den ultimative ansigtsrens, der giver din hud en forfriskende oplevelse hver gang. Med en formel baseret på kokosolie og beriget med aloe vera ekstrakt, er denne skånsomme ansigtsrens designet til at bevare hudens naturlige balance og efterlade den ren, frisk og blød.

Aloe vera er kendt for sine helende egenskaber og beroligende effekter på huden. Den hjælper med at reducere rødme, berolige irritation og fugte huden dybt. Samtidig virker kokosolie blødgørende og plejende, så din hud føles silkeblød og velplejet efter brug.

Avivir Aloe Vera Skin Wash er velegnet til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Den skumrende konsistens renser effektivt uden at udtørre eller irritere huden. Med regelmæssig brug vil du opleve en synlig forbedring af din hudtekstur og en mere strålende teint.

Tag dig tid til at forkæle dig selv med Avivir Aloe Vera Skin Wash som en del af din daglige hudplejerutine. Nyd duften af friskhed og renhed, mens du giver din hud den kærlighed og pleje, den fortjener. Lad den skånsomme formel revitalisere din hud og efterlade den sund, smuk og strålende.

Uanset om du har tør, fedtet eller kombineret hud, vil Avivir Aloe Vera Skin Wash være din redning for at opnå en fejlfri og strålende hud. Forkæl dig selv med naturens bedste ingredienser og lad din hud skinne med sundhed og skønhed. Oplev forskellen med Avivir Aloe Vera Skin Wash – din nøgle til en smuk og velplejet hud.

Yderligere information

Brand

EAN