Tilbud

B.WELL Blodtryksmåler Pro-35 M-L Manchet Netadapter, 30 Memory

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 320,00 kr..

Med B.WELL Blodtryksmåler Pro-35 er præcision og komfort i fokus. Mål blodtrykket nemt derhjemme og hold styr på dine resultater med denne avancerede blodtryksmåler. Optimal tilgængelighed med den praktiske netadapter.

Med24

SKU: 6736400333641201

EAN: 7640156393088

Køb hos Med24

SKU: 6736400333641201 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
452 visninger de sidste 48 timer

, vil den give en advarsel, så du kan handle hurtigt og få den nødvendige lægehjælp. Denne avancerede blodtryksmåler er designet til at give dig præcise og pålidelige resultater hver gang, så du kan holde øje med dit helbred med lethed og bekvemmelighed.

B.WELL Blodtryksmåler Pro-35 er udstyret med en M-L manchet, der passer komfortabelt og sikkert omkring din overarm. Manchetten er designet til at være brugervenlig og nem at justere for en behagelig pasform, så du kan måle dit blodtryk uden besvær eller ubehag. Den medfølgende netadapter giver dig mulighed for at bruge blodtryksmåleren med strøm fra en stikkontakt, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle skifte batterier.

Med en hukommelsesfunktion på op til 30 målinger kan du nemt holde styr på dine resultater og følge udviklingen af dit blodtryk over tid. Du behøver ikke længere at skrive ned eller huske på dine målinger – den indbyggede hukommelse gør det nemt for dig at sammenligne dine resultater og dele dem med din læge eller sundhedsfagligt personale.

Den avancerede teknologi i B.WELL Blodtryksmåler Pro-35 sikrer nøjagtige og pålidelige resultater, hver gang du bruger den. Den er designet til at være brugervenlig og nem at betjene, så alle kan tage kontrol over deres helbred og forebygge eventuelle problemer i tide. Med denne blodtryksmåler kan du føle dig tryg og sikker i din egen sundhed, velvidende at du har et pålideligt redskab til at overvåge dit blodtryk.

Investér i din sundhed og velvære med B.WELL Blodtryksmåler Pro-35. Tag kontrol over dit helbred og lad denne avancerede blodtryksmåler være din vejleder til en sundere livsstil. Bestil din egen B.WELL Blodtryksmåler Pro-35 i dag og oplev fordelene ved nøjagtige og pålidelige blodtryksmålinger derhjemme.

Yderligere information

Brand

EAN