B.WELL Blodtryksmåler Pro-33 M Manchet, 1 Memory

299,00 kr.

Få styr på dit blodtryk nemt og præcist med B.WELL Blodtryksmåler Pro-33. Måleren har en komfortabel manchet og gemmer dine målinger for nem opfølgning. Besøg os nu.

Med24

SKU: 6736400333646511

EAN: 7640156393545

Køb hos Med24

SKU: 6736400333646511 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

B.WELL Blodtryksmåler Pro-33 M er det ultimative redskab til at overvåge din sundhed med lethed og præcision. Med avanceret teknologi og pålidelige resultater giver denne blodtryksmåler dig mulighed for at tage kontrol over dit helbred på en enkel og effektiv måde.

Denne innovative blodtryksmåler er udstyret med avanceret arytmi-detektion, som giver dig mulighed for at identificere uregelmæssigheder i din puls i rette tid. Ved at opdage tidlige tegn på arytmi kan du handle proaktivt for at beskytte dit hjerte og forhindre mulige problemer i fremtiden.

B.WELL Blodtryksmåler Pro-33 M er designet med brugervenlighed i tankerne. Den store skærm viser tydeligt dine blodtryksresultater, og den intelligente manchet sikrer en behagelig og præcis måling hver gang. Med mulighed for at gemme op til 1 måling i hukommelsen kan du nemt holde styr på dine sundhedsdata og følge udviklingen over tid.

Uanset om du har brug for at overvåge dit blodtryk som en del af en sundhedsrutine eller som en del af din behandling, er B.WELL Blodtryksmåler Pro-33 M den ideelle følgesvend. Med dens pålidelige ydeevne og brugervenlige design kan du stole på, at du får nøjagtige resultater hver gang.

Tag kontrol over dit helbred og invester i din fremtid med B.WELL Blodtryksmåler Pro-33 M. Lad denne avancerede blodtryksmåler være din guide til optimale sundhedsresultater og et liv fuld af velvære.

Yderligere information

Brand

EAN