Tilbud

Omron M6 Blodtryksmåler Comfort

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 764,00 kr..

Måler præcist blodtryk og hjertets sundhed. Den avancerede teknologi og behagelige design gør det let at passe på din helbred. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401778203137

EAN: 4015672111745

Køb hos Med24

SKU: 6736401778203137 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
454 visninger de sidste 48 timer

Omron M6 Blodtryksmåler Comfort er din ultimative partner i at opretholde en sund livsstil og holde øje med dit helbred på en praktisk måde. Med sit elegante design og avancerede teknologi er denne blodtryksmåler en pålidelig ledsager til at måle dit blodtryk med nøjagtighed og præcision.

M6 Comfort er mere end bare en blodtryksmåler; den er din personlige sundhedscoach, der giver dig mulighed for at overvåge dine blodtryksmålinger regelmæssigt derhjemme. Den avancerede Intellisense teknologi sikrer, at målingen udføres hurtigt og behageligt, uden at det føles ubehageligt. Med et enkelt tryk på en knap får du præcise resultater på den store og letlæselige skærm.

M6 Comfort er designet med din komfort i tankerne. Den har en behagelig og justerbar manchet, der passer til de fleste armstørrelser for en korrekt pasform hver gang. Du behøver ikke at bekymre dig om besværlige ledninger, da den trådløse forbindelse gør det nemt at betjene enheden og gemme dine målinger på en praktisk måde.

Med mulighed for at gemme data fra to brugere er M6 Comfort ideel til både individuel og delt brug. Du kan nemt holde styr på dine tidligere målinger og se udviklingen over tid, hvilket giver dig et klart billede af dit helbred og muliggør en proaktiv tilgang til at opretholde et sundt blodtryk.

Omron M6 Blodtryksmåler Comfort er mere end bare et sundhedsprodukt; det er en investering i din langsigtede sundhed og velvære. Lad denne avancerede blodtryksmåler blive din pålidelige partner i at opnå og opretholde optimalt helbred, så du kan nyde livet fuldt ud med ro i sindet og tryghed i hjertet.

Yderligere information

Brand

EAN