Halspastiller Menthol True Drops 70g.

21,95 kr.

Oplev den forfriskende smag og lindrende virkning med Menthol True Drops halspastiller – din hurtige redning mod ondt i halsen.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198822088

EAN: 5745000121359

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198822088 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
461 visninger de sidste 48 timer

Halspastiller Menthol True Drops 70g er mere end bare en lækker godbid – det er et frisk pust af velvære og sundhedspromoverende egenskaber. Disse lækre veganske bolsjer fra danske True Gum er skabt med omhu og dedikation for at bringe dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Med en forfriskende smag af menthol bringer disse halspastiller ikke kun glæde til dine smagsløg, men giver også en velkommen lindring til din hals. Den naturlige menthol smag er ikke kun behagelig, men også beroligende for at hjælpe med at åbne luftvejene og lindre eventuel irritation.

True Drops er ikke bare en almindelig halspastil – de er også beriget med vitamin C, som understøtter et velfungerende immunsystem. Ved at tilføre disse halspastiller til din daglige rutine, kan du sørge for, at dit immunforsvar får den ekstra støtte, det har brug for til at bekæmpe sygdomme og holde dig sund og rask.

Emballagen til disse lækre halspastiller er også noget særligt – den er komposterbar. True Gum tager bæredygtighed alvorligt og har skabt en emballage, der hurtigt brydes ned for at minimere miljøpåvirkningen. På den måde kan du nyde dine halspastiller med god samvittighed og vide, at du bidrager til en grønnere planet.

Tag vare på dig selv med Halspastiller Menthol True Drops 70g og opdag den perfekte balance mellem lækker smag, sundhedsfremmende egenskaber og bæredygtig praksis. Giv din hals og dit immunforsvar den kærlighed og pleje, de fortjener, og lad dig forkæle af disse uimodståelige bolsjer.

Yderligere information

EAN