Tilbud

LactiKvinde 50 mia. • 60 kap.

Original price was: 539,00 kr..Current price is: 485,10 kr..

Få balance i kroppen med LactiKvinde 50 mia. probiotika. Styrk din tarmflora og styrk din sundhed med 60 kapsler. Bestil nu.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198787168

EAN: 7350076867315

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198787168 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
464 visninger de sidste 48 timer

LactiKvinde 50 mia. er nøglen til en sund og afbalanceret fordøjelse for kvinder i alle aldre. Med en imponerende kombination af probiotika og vitamin C, giver dette kosttilskud dig mulighed for at styrke dit immunforsvar og opretholde en optimal tarmflora.

Med 50 milliarder gode bakterier pr. kapsel, er LactiKvinde 50 mia. designet til at fremme en sund tarmflora ved at genoprette balancen mellem de gode og dårlige bakterier i din krop. Dette bidrager ikke kun til en bedre fordøjelse, men også til en stærkere immunforsvar, da en sund tarmflora er afgørende for et velfungerende immunsystem.

Vitamin C er en kraftfuld antioxidant, der spiller en vigtig rolle i at styrke kroppens forsvar mod sygdomme og infektioner. Ved at kombinere probiotika med dette essentielle vitamin, får du en omfattende og effektiv støtte til dit immunforsvar.

LactiKvinde 50 mia. er fremstillet med naturlige ingredienser og er fri for mælk, soja, gluten og laktose, hvilket gør det ideelt til kvinder med forskellige kostbehov og intolerancer. Ved at tage dette kosttilskud dagligt kan du opretholde en sund tarmflora og styrke dit immunforsvar på en nem og bekvem måde.

Tag kontrollen over din fordøjelse og dit helbred med LactiKvinde 50 mia. Giv din krop den støtte, den fortjener, og oplev fordelene ved en sund tarmflora og et stærkt immunforsvar. Lad LactiKvinde 50 mia. være din partner på vejen mod en sundere og gladere dig.

Yderligere information

EAN