Tilbud

A-Derma Body Lotion – 400 ml.

Original price was: 209,95 kr..Current price is: 130,00 kr..

Forkæl din hud med A-Derma Body Lotion – Beriget med havre-ekstrakt for intensiv fugt og pleje. Gør din hud strålende og blød.

Med24

SKU: 6736401849985657

EAN: 3282770030211

Køb hos Med24

SKU: 6736401849985657 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
502 visninger de sidste 48 timer

Giv din hud den ultimative pleje med A-Derma Body Lotion. Denne fantastiske body lotion er skabt til at give dig en oplevelse af ren luksus og velvære hver dag. Med en generøs mængde på 400 ml får du masser af fugtgivende og plejende produkt til din hud.

A-Derma Body Lotion er skabt specielt til sart og tør hud og giver den næring, den fortjener. Den lette konsistens gør det nemt at smøre lotionen ud på huden, og den absorberes hurtigt, så du føler dig frisk og velplejet hele dagen.

Med A-Derma Body Lotion får du ikke bare en almindelig fugtighedscreme – du får en formel beriget med vegetabilsk glycerin og squaleen, som virker dybt ind i huden og efterlader den blød og smidig. Du vil opleve en forbedring af din hudtekstur og en strålende glød, som bare skriger af sundhed.

Tag dig selv og din hud alvorligt og forkæl dig selv med A-Derma Body Lotion. Uanset om du har sensitiv hud, tør hud eller har brug for ekstra pleje, vil denne lotion være din trofaste følgesvend i din daglige skønhedsrutine.

Opdag selv forskellen med A-Derma Body Lotion – din hud vil takke dig. Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, og lad A-Derma Body Lotion være din vej til en smukkere og sundere hud. Bestil din egen flaske i dag og begynd din rejse til strålende, godt plejet hud.

Yderligere information

Brand

EAN