Tilbud

Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST • 315g.

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 238,95 kr..

Få strålende hud, hår og negle med Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST. Styrket af vitamin C for enestående skønhed udefra og indeni.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195485488

EAN: 5714662000197

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195485488 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
480 visninger de sidste 48 timer

Produktnavn: Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST • 315g.

Træd ind i en verden af skønhed og velvære med Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST. Dette produkt er ikke bare en almindelig collagenpulver – det er en magisk blanding af nærende ingredienser, der vil genoplive din hud, styrke dine negle og give dit hår en glans, du aldrig har drømt om.

Det, der gør Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST så unik, er dens kilde til marine kollagen fra vildtfanget nordisk torsk. Ved at bruge kollagen fra disse bæredygtigt fangede fisk, får du en ren og kraftfuld formel, som din krop vil takke dig for. Kollagen er kendt for sine anti-aging egenskaber, da det hjælper med at opretholde hudens elasticitet og reducere synlige tegn på ældning.

Men det stopper ikke der. Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST er også beriget med vitamin C fra acerola, en potent antioxidant, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler og fremme en sund glødende hud. De håndplukkede vilde havtorn, hyben og multebær tilføjer en ekstra dosis af vitaminer og mineraler, der booster din krops generelle sundhed.

Med en høj koncentration af protein og fibre er dette collagenpulver ikke kun godt for din hud, hår og negle, men også for din fordøjelse og muskelopbygning. En smagfuld YELLOW BLAST – en smagsoplevelse, hvor du på én og samme tid kan nyde sundheden og forkæle dine smagsløg.

Gør Vild Nord Marine Collagen YELLOW BLAST til en del af din daglige skønhedsrutine, og lad dig fortrylle af dens kraftfulde virkning. Lad din naturlige skønhed skinne igennem, og lad verden se det strålende resultat af at forkæle din krop med de bedste ingredienser fra den vilde nordiske natur.

Yderligere information

Brand

EAN