Tilbud

Natur-Drogeriet Super B-Complex – 120 kaps.

Original price was: 249,95 kr..Current price is: 170,00 kr..

Få mere energi og bedre velvære med Natur-Drogeriet Super B-Complex. 120 kapsler med alle B-vitaminerne du har brug for. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736400166908253

EAN: 5703137051512

Køb hos Med24

SKU: 6736400166908253 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
471 visninger de sidste 48 timer

Natur-Drogeriet Super B-Complex er din ultimative følgesvend til en sund og aktiv livsstil. Med en unik blanding af B-vitaminer, herunder B1, B2, B3, B5, B6, B12, folsyre og biotin, samt urterne astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod, er dette kosttilskud designet til at støtte dit nervesystem, forbedre din energi og øge din generelle velvære.

B-vitaminer er afgørende for at opretholde en sund krop og sind. De spiller en vigtig rolle i energiproduktion, stofskifte, fordøjelse og nervesystemets funktion. Med Natur-Drogeriet Super B-Complex kan du nemt sikre, at du får de nødvendige næringsstoffer for at styrke dit helbred og øge din modstandskraft mod stress og træthed.

Astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod er alle adaptogene urter, der hjælper kroppen med at tilpasse sig og modstå stress og træthed. Disse urter er kendt for deres evne til at øge energi, forbedre mental klarhed og styrke immunforsvaret. Ved at kombinere disse urter med B-vitaminer skaber Natur-Drogeriet en kraftfuld formel, der hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale hver dag.

Tag din sundhed og velvære til det næste niveau med Natur-Drogeriet Super B-Complex. Uanset om du er en travl professionel, en dedikeret atlet eller bare ønsker at forbedre dit helbred, vil dette kosttilskud inspirere dig til at leve dit bedste liv. Gør noget godt for dig selv i dag og invester i din fremtid med Natur-Drogeriet Super B-Complex.

Yderligere information

Brand

EAN