Tilbud

Engevita Gærflager – 100 g

Original price was: 69,95 kr..Current price is: 59,00 kr..

Oplev den naturlige smagforstærker. Engevita Gærflager tilføjer en lækker, ostelignende smag til dine retter. Prøv det i dag.

Med24

SKU: 6736400105553627

EAN: 5016084000374

Køb hos Med24

SKU: 6736400105553627 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
483 visninger de sidste 48 timer

Engevita Gærflager er nøglen til en sundere og mere nærende kost. Med deres kraftfulde blanding af B-vitaminer og protein er disse gærflager fra MariGold det ultimative supplement til enhver sundhedsbevidst person.

Der er ingen grund til at gå på kompromis med smagen, når det kommer til at opretholde en sund livsstil. Med Engevita Gærflager kan du nyde den rige og nøddeagtige smag, mens du samtidig booster din krops ernæringsmæssige værdi. Disse gærflager er plantebaserede og laktosefri, hvilket gør dem velegnede til alle typer kost.

Derudover har MariGold beriget disse gærflager med B12-vitamin, som er afgørende for et velfungerende nervesystem og en sund metabolisme. Ved at inkludere Engevita Gærflager i din kost får du ikke kun en vitaminindsprøjtning, men også et skud af energi og velvære.

Uanset om du tilføjer dem til dine salater, drysser dem over dine pastaretter eller bruger dem som en erstatning for ost på dine pizzaer, vil Engevita Gærflager berige dine måltider på en lækker og sund måde. Lad dig inspirere af deres alsidighed og lad dem være det hemmelige våben i dit køkken.

Tag det første skridt mod en sundere livsstil med Engevita Gærflager og oplev, hvordan en lille forandring kan have en stor indvirkning på dit velbefindende. Nær din krop med de bedste næringsstoffer og smag – Engevita Gærflager gør det let og lækkert.

Yderligere information

Brand

EAN