Tilbud

Nature’s Own Bone Support – 120 kaps.

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 274,00 kr..

Styrk dine knogler med Nature’s Own Bone Support kapsler – naturligt og effektivt supplement til sundhed og styrke. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736402025436739

EAN: 5060202186259

Køb hos Med24

SKU: 6736402025436739 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

Nature’s Own Bone Support er din nøgle til sunde og stærke knogler. Med en unik sammensætning af essentielle vitaminer og mineraler er dette kosttilskud designet til at styrke dit knoglevæv og opretholde din knogle sundhed på lang sigt. Hver kapsel indeholder en potent blanding af calcium, magnesium, D3-vitamin, K2-vitamin og bor, som alle arbejder i harmoni for at styrke og beskytte dine knogler.

Calcium er afgørende for at opbygge og vedligeholde sunde knogler og tænder. Med Nature’s Own Bone Support får du en høj dosis af dette vigtige mineral, der sikrer, at dine knogler forbliver stærke og modstandsdygtige. Magnesium arbejder i tandem med calcium for optimal knoglestyrke og -fleksibilitet, hvilket reducerer risikoen for brud og skader.

D3-vitamin spiller en afgørende rolle i optagelsen af calcium og magnesium i kroppen, hvilket sikrer, at dine knogler får de næringsstoffer, de har brug for. K2-vitamin er vigtig for korrekt knogleomsætning og kan bidrage til at forebygge knogletab og osteoporose. Endelig hjælper bor med at øge knoglestyrken og forbedre knoglernes struktur.

Med Nature’s Own Bone Support kan du være sikker på, at du giver din krop de nødvendige byggesten til sunde og stærke knogler. Uanset om du er ung eller gammel, atleter eller ældre, vil dette kosttilskud hjælpe med at opretholde din knogle sundhed på den bedst mulige måde. Invester i din fremtid og tag vare på dine knogler med Nature’s Own Bone Support. Din krop vil takke dig for det.

Yderligere information

Brand

EAN