Superfruit Matcha green tea powder Ø – 100 g

289,00 kr.

Glæd dine smagsløg med vores økologiske matcha grøn te. Boost din energi og sundhed med dette superfood pulver i en praktisk 100g pose.

Med24

SKU: 6736400769977993

EAN: 7350039930193

Køb hos Med24

SKU: 6736400769977993 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

Forestil dig en varm sommerdag, hvor solen skinner, og du har brug for en forfriskende og sund energiboost. Hvad ville være bedre end en kold, velsmagende kop Matcha-te, fuld af antioxidanter og næringsstoffer? Med Superfruit Matcha green tea powder Ø kan du nemt og bekvemt tilberede din egen Matcha-te derhjemme og nyde alle fordelene ved dette fantastiske superfood.

Dette økologiske Matcha-te pulver fra Superfruit er af utrolig høj kvalitet, da det er certificeret økologisk og indsamlet med omhu og respekt for naturen. Matcha-te er lavet af skud fra Camellia Sinensis busken, som dyrkes i næringsrig jord fuld af calcium, hvilket giver en fyldig og delikat smag til teen. Ved at bruge hele bladet i form af pulver får du alle de gavnlige antioxidanter, vitaminer og mineraler, som teblade har at tilbyde.

Matcha-te anses for at være en af de mest næringsrige teer i verden og er fyldt med kraftfulde antioxidanter kaldet catechiner, som kan styrke dit immunsystem og beskytte dine celler mod skader forårsaget af frie radikaler. Den naturlige koffein i Matcha-te kan også give dig et mildt energiboost, uden de ubehagelige bivirkninger forbundet med kaffe.

Den fine tekstur og den levende grønne farve af Superfruit Matcha green tea powder Ø vidner om dens friskhed og kvalitet. Du kan tilføje dette pulver til varmt vand for at lave en traditionel Matcha-te, eller kombinere det med mælk eller plantebaserede alternativer for en lækker Matcha latte. Du kan også bruge det i smoothies, bagværk og desserter for at tilføre en sund og smagsfuld twist til dine opskrifter.

Med en pakke på 100g får du rigeligt med Matcha-te pulver til at eksperimentere og udforske de mange forskellige måder, du kan nyde denne superfood drik på. Tag dig tid til at forkæle dig selv og din krop med en kop Superfruit Matcha green tea, og mærk den forfriskende og opkvikkende effekt det har på din krop og dit sind. Giv dig selv tilladelse til at sænke farten, nyde øjeblikket og omfavne følelsen af velvære med hver slurk. Lad Superfruit Matcha green tea powder Ø være din trofaste følgesvend på vejen mod en sundere og mere balanceret livsstil.

Yderligere information

Brand

EAN