Tilbud

Minisun Fantimin Junior – 60 stk.

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 98,00 kr..

Få en sjov og farverig start på dagen med Minisun Fantimin Junior tyggetabletter. 60 stk. med skøn smag – perfekt til børn. Besøg os nu.

Med24

SKU: 6736400362635375

EAN: 6417927105925

Køb hos Med24

SKU: 6736400362635375 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
465 visninger de sidste 48 timer

Minisun Fantimin Junior er ikke bare et almindeligt calciumtilskud til børn – det er en magisk oplevelse pakket ind i form af lækre elefantformede gummies. Tag dine børn med på en fantastisk rejse gennem sundhed og velvære med disse sjove og velsmagende vitaminer, som de vil elske at tage hver dag.

Med 60 stk. i en pakke kan dine børn nyde godt af det vigtige calcium, som er afgørende for sunde knogler og tænder. Lad dem udforske verdenen af sundhed på en legende måde, når de tygger sig igennem disse søde elefantgummies, som er specielt udviklet til at imødekomme børns behov.

Minisun Fantimin Junior er mere end bare et supplement – det er et ritual fyldt med glæde og næring. Lad dine børn opdage vigtigheden af at tage sig af deres krop på en sjov og interaktiv måde. Med disse små elefanter bliver sundhed ikke kun en pligt, men en fornøjelse.

Disse elefantformede gummies er ikke kun en kilde til calcium, de er også fyldt med kærlighed og omsorg. Lad dine børn starte dagen med et smil og en elefant, der vil guide dem gennem en dag fuld af energi og styrke. Giv dine børn det bedste af det bedste med Minisun Fantimin Junior, og lad dem opleve, hvordan sundhed kan være sjovt og lækker på samme tid.

Tag dine børn med på en eventyrlig rejse gennem sundhed og velvære med Minisun Fantimin Junior – fordi sundhed skal være sjovt og velsmagende.

Yderligere information

Brand

EAN