Tilbud

Natur-Drogeriet Kalk + D – 90 tabl.

Original price was: 139,95 kr..Current price is: 112,00 kr..

Med Natur-Drogeriet Kalk + D får du en skræddersyet kalk- og D-vitaminløsning til stærke knogler og bedre immunforsvar. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736400162124247

EAN: 5703137010106

Køb hos Med24

SKU: 6736400162124247 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
467 visninger de sidste 48 timer

Natur-Drogeriet Kalk + D tabletter er den ultimative nøgle til stærke knogler og sunde tænder. Disse tabletter er en uvurderlig kilde til kalk og vitamin D, som begge spiller en afgørende rolle i at opretholde en optimal knogle- og tandhelse. Kalk, også kendt som calcium, er afgørende for at bevare knoglernes styrke og tændernes sundhed. Med en rig forsyning af kalk kan du sikre dig, at dine knogler forbliver sunde og robuste, hvilket er afgørende for at opretholde en aktiv livsstil.

Men det stopper ikke her – Natur-Drogeriet Kalk + D tabletter indeholder også vitamin D, som arbejder i synergi med kalk for at forbedre optagelsen af calcium i kroppen. Vitamin D spiller en vigtig rolle i at opretholde knoglernes styrke og sundhed ved at sikre, at kroppen effektivt absorberer og udnytter kalk. Dette gør det til en uvurderlig partner for kalk, da det hjælper med at maksimere fordelene ved kalktilskuddet.

Ved at tilføje Natur-Drogeriet Kalk + D tabletter til din daglige rutine kan du være sikker på, at du giver din krop de essentielle næringsstoffer, den har brug for, for at opretholde sunde knogler og tænder. Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, er det vigtigt at tage vare på din knogle- og tandhelse for at bevare din generelle sundhed og velvære.

Tag kontrol over din sundhed i dag med Natur-Drogeriet Kalk + D tabletter og invester i din fremtid ved at give din krop de nødvendige ressourcer for at opretholde stærke knogler og sunde tænder. Lad ikke knogle- og tandproblemer stå i vejen for din livskvalitet – vælg Natur-Drogeriet Kalk + D tabletter og oplev forskellen det kan gøre for dig. Gør noget godt for dig selv og din krop ved at tilføje disse fantastiske tabletter til din daglige rutine.

Yderligere information

Brand

EAN