Tilbud

L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara – Intense Black

Original price was: 129,95 kr..Current price is: 84,00 kr..

Få intense vipper med L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara i Intense Black. Opnå volumen og længde for et fantastisk øjenlook.

Med24

SKU: 6736401927123563

EAN: 3600523897308

Køb hos Med24

SKU: 6736401927123563 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
467 visninger de sidste 48 timer

Løft dine øjenvipper til nye højder med L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara i intens sort. Denne fortryllende mascara er skabt til at give dig dristige og intense vipper, som vil forhekse alle omkring dig. Med dens cremede tekstur og lette påføring glider den let på dine vipper og skaber en dramatisk effekt med kun få strøg.

Lash Paradise Mascara er den perfekte løsning til dig, der ønsker et flot og fyldigt vippelook, som holder hele dagen. Den unikke formel sikrer, at dine vipper ikke klumper sammen, men i stedet adskilles smukt og defineres for et elegant finish. Den intense sorte farve fremhæver dine øjnes naturlige skønhed og skaber en dyb kontrast, som får dine øjne til at stråle.

Med L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara kan du skabe dit eget personlige udtryk og udforske forskellige looks – om det er til hverdag eller fest. Lad dine øjne tale og lad din indre skønhed skinne igennem med denne fantastiske mascara, som er elsket af kvinder verden over.

Tag kontrollen over dine vipper og oplev magien med L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara – din genvej til smukke, intense og uimodståelige øjenvipper. Gør dig klar til at fortrylle og imponere med et vippelook, som vil tage pusten fra alle omkring dig.

Yderligere information

Brand

EAN