Urtekram Håndcreme Kokos • 75ml.

54,95 kr.

Forkæl dine hænder naturligt med Urtekram Håndcreme Kokos. Beriget med økologisk kokosolie for intensiv fugtpleje og en skøn duftoplevelse.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195271022

EAN: 5765228837894

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195271022 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
480 visninger de sidste 48 timer

Med Urtekram Håndcreme Kokos får du en helt unik og nærende håndcreme, som vil forkæle dine hænder på den mest fantastiske måde. Denne luksuriøse håndcreme er beriget med økologisk jomfru kokosolie, hyaluronsyre og hexapeptider, der arbejder sammen for at styrke og pleje din hud og negle på en helt naturlig måde.

Kokosolien er kendt for sine utrolige egenskaber, når det kommer til at hydrere og nære huden dybt, samtidig med at den efterlader en dejlig duft af naturlig kokossødme. Denne håndcreme er perfekt til normal hud, da den tilfører intens fugt og beskyttelse, så dine hænder altid vil føles bløde og velplejede.

Hyaluronsyren i denne håndcreme hjælper med at øge hudens elasticitet og fasthed, så du kan bevare en ungdommelig og strålende hud. Hexapeptiderne bidrager til at reducere tegn på ældning og styrker hudens naturlige forsvarsmekanismer, så du kan være sikker på, at dine hænder får den bedste pleje.

Nyd den skønne følelse af velvære, hver gang du påfører denne håndcreme. Lad dig forføre af den tropiske duft af kokos og lad dine hænder suge alle de nærende ingredienser til sig. Med Urtekram Håndcreme Kokos går du ikke på kompromis med kvaliteten af pleje til dine hænder – du fortjener kun det bedste.

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne fantastiske håndcreme, som vil bringe glæde og velvære til hverdagen. Giv dine hænder den kærlighed og pleje, de fortjener, og mærk, hvordan de bliver blødere, smidigere og mere strålende end nogensinde før. Tag skønhedsrutinen til næste niveau med Urtekram Håndcreme Kokos og oplev en sand oase af forkælelse for dine hænder.

Yderligere information

EAN