Tilbud

Essie Chinchilly 77 – 13,5 ml.

Original price was: 109,95 kr..Current price is: 99,00 kr..

Forkæl dine negle med Essie Chinchilly 77 – en elegant grå nuance, der giver et sofistikeret og stilfuldt look. Sælgende Skab et trendy og sofistikeret look med Essie Chinchilly 77 neglelak. Den perfekte farve til enhver lejlighed.

Med24

SKU: 6736401876503433

EAN: 30095793

Køb hos Med24

SKU: 6736401876503433 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
478 visninger de sidste 48 timer

Neglelak er ikke bare neglelak – det er en form for selvudtryk og et kunstværk på dine fingerspidser. Essie Chinchilly 77 er ikke kun en neglelak, det er en statement farve, der bringer elegance og stil til dine negle på en måde, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Med sin unikke sammensætning og høje kvalitet er Essie Chinchilly 77 den ultimative neglelak til enhver lejlighed.

Essie Chinchilly 77 er en smuk grå nuance med undertoner af taupe, der giver dine negle et sofistikeret og trendy udseende. Den neutrale farve gør den alsidig og passende til både hverdagsbrug og særlige begivenheder. Uanset om du er på vej til kontoret, en festlig lejlighed eller bare vil forny dit look derhjemme, vil Essie Chinchilly 77 være det perfekte valg for dig.

Med en let og glat påføring sikrer Essie Chinchilly 77 en fejlfri og ensartet dækning, der holder i dagevis uden at chippe eller falme. Den langtidsholdbare formel gør det muligt for dig at nyde dine smukt malede negle i længere tid uden bekymringer. Essie Chinchilly 77 tørrer hurtigt og giver en skinnende finish, der får dig til at føle dig som en ægte diva.

Udover at være en luksuriøs neglelak er Essie Chinchilly 77 også beriget med plejende ingredienser, der styrker og beskytter dine negle. Med Essie Chinchilly 77 kan du have smukke og sunde negle samtidig med, at du skaber et stilfuldt og sofistikeret look. Lad Essie Chinchilly 77 være din trofaste følgesvend, når det kommer til at skabe smukke og elegante neglelooks, der får dig til at føle dig fantastisk.

Giv dine negle en forkælelsesbehandling og lad Essie Chinchilly 77 være din go-to neglelak, der fuldender dit look med et strejf af glamour og raffinement. Skab dit eget negle-kunstværk med Essie Chinchilly 77 og lad dine negle tale for sig selv med denne ikoniske og fortryllende farve. Oplev skønheden ved Essie Chinchilly 77 og lad dine negle skinne med stil og elegance hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN