Tilbud

IDUN Minerals Neglelak – Jade

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 55,00 kr..

Forkæl dine negle med IDUN Minerals Neglelak i den smukke farve Jade. Velegenet til sensitiv hud med høj kvalitet. Opnå smukke og sunde negle.

Med24

SKU: 6736401409602953

EAN: 7340074735426

Køb hos Med24

SKU: 6736401409602953 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 køb de sidste 30 dage.
464 visninger de sidste 48 timer

Skab et unikt udtryk med IDUN Minerals Neglelak i farven Jade. Denne lette kakigrønne farve vil give dine negle et elegant og sofistikeret touch. Neglelakken er skabt med en langtidsholdbar formel, der sikrer, at din manicure holder i dagevis uden at chippe eller falme.

Med IDUN Minerals Neglelak kan du skabe et stilfuldt look, der fanger opmærksomheden og sætter prikken over i’et på din personlige stil. Den smukke glans i neglelakken giver dine negle et sundt og velplejet udseende, der vil imponere både dig selv og dine omgivelser.

IDUN Minerals er kendt for deres højkvalitetsprodukter, der er skabt med omtanke for både hud og miljø. Neglelakken er beriget med plejende ingredienser, der styrker og beskytter dine negle samtidig med, at de forbliver sunde og smukke.

Giv dine negle et frisk pust med IDUN Minerals Neglelak i farven Jade og lad dine hænder tale for sig selv. Skab dit helt eget kunstværk med denne unikke neglelak, der vil løfte dit look til nye højder. Tag kontrollen over din stil og lad IDUN Minerals føre vejen med deres fantastiske produkter, der forener skønhed og kvalitet på en enestående måde.

Yderligere information

Brand

EAN