Tilbud

IDUN Minerals Neglelak – Topas

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 55,00 kr..

Forkæl dine negle med IDUN Minerals Neglelak i smukke farver. Veganervenlig og langtidsholdbar formel. Få smukke negle med en naturlig finish.

Med24

SKU: 6736401409600907

EAN: 7340074735266

Køb hos Med24

SKU: 6736401409600907 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
462 visninger de sidste 48 timer

Nyd den subtile skønhed og elegance med IDUN Minerals Neglelak i farven Topas. Et unikt udtryk af luksus og stil, denne smukke lilla-brune nuance vil fortrylle dine negle med en sofistikeret vibe. Skab dit eget personlige statement med en farve, der skifter mellem dyb lilla og varm brun, så du kan udtrykke din individualitet med hver påføring.

IDUN Minerals neglelakker er skabt med fokus på holdbarhed og kvalitet. Med en formel, der giver en glat og jævn påføring, vil du opleve et fejlfrit resultat hver gang. Den langtidsholdbare formel sikrer, at din neglelak forbliver smuk i dagevis uden at miste sin glans. Uanset om du er på vej til en vigtig forretningsmøde, en elegant middag eller bare en afslappende dag derhjemme, vil IDUN Minerals Neglelak i Topas være det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

Tilføj lidt glans til din hverdag med IDUN Minerals Neglelak i Topas. Lad denne luksuriøse nuance inspirere dig til at udtrykke din skønhed og unikke stil. Skab et smukt negledesign, der skiller sig ud og fanger øjet med en dybde og varme, som kun Topas kan levere. Tag din neglepleje til det næste niveau med IDUN Minerals Neglelak i Topas – fordi dine negle fortjener kun det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN