Tilbud

Solaray Selen 90 kapsler

Original price was: 159,95 kr..Current price is: 119,95 kr..

Boost din sundhed med Solaray Selen 90 kapsler – styrker immunforsvaret og beskytter cellerne. Køb nu og tag kontrol over din velvære.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088506461

EAN: 0076280628401

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088506461 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
486 visninger de sidste 48 timer

Solaray Selen 90 kapsler er et fantastisk tilskud til din daglige rutine, designet til at booste dit immunsystem og styrke din generelle sundhed. Med en unik sammensætning af selenmethionin, græskarkerner og broccolipulver arbejder disse kapsler synergistisk for at give dig en omfattende sundhedsfordel.

Selen er afgørende for immunsystemets normale funktion og hjælper med at opretholde sunde hår og negle. Derudover spiller det en vigtig rolle i dannelse af sædceller, hvilket er afgørende for reproduktiv sundhed. Med Solaray Selen kapsler kan du sikre, at din krop får den nødvendige mængde selen til at støtte disse vitale funktioner.

Udover selen indeholder disse kapsler også græskarkerner og broccolipulver, som begge er rige på næringsstoffer og antioxidanter. Græskarkerner kan hjælpe med at støtte prostata sundhed og forbedre blære- og urinfunktion. Broccolipulver er kendt for sine kræftbekæmpende egenskaber og bidrager til at detoxe kroppen og opretholde en sund fordøjelse.

Solaray Selen 90 kapsler er et ideelt valg for alle, der ønsker at styrke deres immunsystem, opretholde sundheden i hår og negle, støtte reproduktiv sundhed og nyde de mange sundhedsmæssige fordele ved græskarkerner og broccolipulver. Tag det første skridt mod en sundere fremtid med Solaray Selen.

Yderligere information

Brand

EAN