Tilbud

Purito Centella Green Level Recovery Cream – 50 ml.

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 202,00 kr..

Giv din hud den ultimative pleje med Purito Centella Green Level Recovery Cream. Beriget med centella og niacinamid for en sund og strålende hud.

Med24

SKU: 6736400638335117

EAN: 8809563102464

Køb hos Med24

SKU: 6736400638335117 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Med Purito Centella Green Level Recovery Cream får du en unik og effektiv løsning til din rødmosede og problematiske hud. Denne beroligende og reparative creme er en sand mirakelarbejder, der er designet til at lindre og pleje din hud på en omfattende måde.

Med en imponerende koncentration af ingredienser, herunder 50% ren Centella Asiatica-ekstrakt, hjælper denne creme med at styrke din hudbarriere og fremme helingsprocessen. Centella Asiatica er kendt for sine beroligende og regenererende egenskaber, hvilket gør den ideel til at berolige irritationer, reducere rødme og fremme heling af sår og skader.

Udover Centella Asiatica indeholder denne creme også andre nærende og aktive ingredienser som niacinamid, hyaluronsyre og sheasmør. Disse ingredienser arbejder i harmoni for at tilføre intens fugt, øge hudens elasticitet, reducere fine linjer og forbedre hudens overordnede sundhed og udstråling.

Purito Centella Green Level Recovery Cream er ikke bare en almindelig fugtighedscreme. Det er en kraftfuld multi-tasker, der kan hjælpe med at bekæmpe en række hudproblemer, herunder tørhed, sensitivitet, rødme, akne og ældningstegn. Uanset din hudtype vil denne creme give din hud den kærlige pleje, den fortjener.

Med dens lette tekstur og hurtige absorption efterlader denne creme huden blød, smidig og strålende. Den er velegnet til daglig brug, morgen og aften, og kan bruges som det sidste trin i din hudplejerutine for at låse fugten inde og beskytte din hud mod miljømæssige stressfaktorer.

Sæt gang i din hudplejerutine med Purito Centella Green Level Recovery Cream og oplev en forvandling af din hud som aldrig før. Lad denne creme være din redning, når din hud har brug for ekstra kærlighed og pleje. Tag det første skridt mod en sundere og smukkere hud i dag med denne fantastiske creme.

Yderligere information

Brand

EAN