Tilbud

L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+ – 50ml

Original price was: 109,95 kr..Current price is: 82,00 kr..

Få en strålende og ungdommelig hud med L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+. Reducer rynker og fine linjer effektivt.

Med24

SKU: 6736401651850559

EAN: 3600523183722

Køb hos Med24

SKU: 6736401651850559 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

15 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+ er din hemmelighed til en ungdommelig glød, uanset din alder. Denne opstrammende dagcreme er skræddersyet til kvinder på 45 år og derover og er en del af L’Oréals avancerede Wrinkle Expert-serie. Med en let og luksuriøs tekstur, der straks absorberes af huden, føles denne dagcreme som en ren fornøjelse at påføre hver morgen.

Den unikke formel er beriget med retino peptider, der effektivt bekæmper fine linjer og rynker, samtidig med at den forbedrer hudens fasthed og elasticitet. Retinol, også kendt som vitamin A, er kendt for sin evne til at fremme cellefornyelsen og reducere synligheden af aldringstegn. Peptider arbejder i synergi med retinol for at stimulere produktionen af kollagen og elastin, hvilket resulterer i en glattere og mere ungdommelig hudtone.

Med L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+ kan du se frem til en målrettet anti-aging behandling, der hjælper med at genoplive din hud og give den den nødvendige næring og pleje. Din hud vil føles fugtet, opstrammet og revitaliseret, klar til at møde dagen med selvtillid og strålende udstråling.

Tag skønhedsrutinen til næste niveau med L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+ og lad din hud skinne med ungdommelig vitalitet og sund glød. Med regelmæssig brug vil du opleve synlige forbedringer i din hudtekstur og udseende, idet denne dagcreme hjælper med at genoprette hudens ungdommelige udstråling og udglatte fine linjer og rynker.

Invester i din hud og forkæl dig selv med den ultimative anti-aging pleje med L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+. Lad din skønhed skinne igennem med denne luksuriøse formel, der giver din hud den kærlighed og opmærksomhed, den fortjener, og lad verden beundre din strålende udstråling og tidløse skønhed. Opdag hemmeligheden bag en ungdommelig hud med L’Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+.

Yderligere information

Brand

EAN