Tilbud

IDUN Minerals Moisturizing Skin Tint – Tan

Original price was: 210,00 kr..Current price is: 147,00 kr..

Opnå fejlfri og naturlig glød med IDUN Minerals Moisturizing Skin Tint. Beriget med plejende mineraler og SPF 20. Perfekt til dig, der ønsker en let, fugtgivende dækning. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401407191975

EAN: 7340074714148

Køb hos Med24

SKU: 6736401407191975 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Let din naturlige skønhed skinne med IDUN Minerals Moisturizing Skin Tint i farven Tan. Denne innovative og luksuriøse farvede creme er skabt til at give din hud en fejlfri og strålende finish. Med en let, men bygbar dækning, kan du skabe det perfekte udseende, der både føles let og naturligt på huden.

IDUN Minerals Moisturizing Skin Tint er formuleret med plejende ingredienser, der hjælper med at holde din hud fugtet og beskyttet hele dagen. Med en indbygget SPF 30 beskytter den mod skadelige UV-stråler, samtidig med at den giver en naturlig og sund glød. Den lette tekstur smelter smukt ind i huden og giver en jævn og ensartet finish uden at virke tung eller kageagtig.

Denne skin tint er ideel til alle hudtyper og kan bruges alene for en frisk og naturlig hverdagslook, eller som en base under din foretrukne foundation for ekstra dækning. Takket være dens langtidsholdbare formel kan du føle dig sikker på, at dit udseende vil se fejlfrit ud hele dagen.

Skab et fejlfrit udseende og forkæl din hud med IDUN Minerals Moisturizing Skin Tint i farven Tan. Lad din naturlige skønhed skinne i fuldt flor og oplev selv, hvorfor denne skin tint har opnået en hengiven følgerskare. Plump din hud med fugt og beskyttelse og opdag den magi, denne skin tint kan bringe til dit daglige skønhedsritual.

Yderligere information

Brand

EAN