Tilbud

Solaray Spektro 50+ Multi-Vita-Min – 100 kaps.

Original price was: 269,95 kr..Current price is: 216,00 kr..

Få din daglige dosis af vitaminer og mineraler med Solaray Spektro 50+. Styrk din sundhed og velvære med dette højkvalitets multivitamintilskud.

Med24

SKU: 6736401609682627

EAN: 076280368994

Køb hos Med24

SKU: 6736401609682627 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
482 visninger de sidste 48 timer

Solaray Spektro 50+ Multi-Vita-Min – 100 kapsler er det ultimative kosttilskud til voksne over 50 år, der søger en holistisk tilgang til deres sundhed og velvære. Med en omfattende sammensætning af vitaminer, mineraler, urter og mikronæringsstoffer er dette produkt designet til at styrke kroppen indefra og give dig den energi og vitalitet, du fortjener.

Når du når en vis alder, bliver det vigtigere end nogensinde at sørge for, at din krop får alle de nødvendige næringsstoffer for at fungere optimalt. Solaray Spektro 50+ Multi-Vita-Min indeholder en skræddersyet blanding af vitaminer som A, C, D, E og B-vitaminer samt mineraler såsom calcium, magnesium og zink for at støtte dit immunsystem, bevare knoglesundheden og fremme en generel sundhedstilstand.

Udover de velkendte vitaminer og mineraler indeholder dette kosttilskud også en række urter og mikronæringsstoffer såsom ginkgo biloba, grøn te og bromelain, der alle er udvalgt for deres potentielle sundhedsmæssige fordele. Disse naturlige ingredienser arbejder i synergi for at styrke din krop og beskytte den mod aldring og sygdom.

Med Solaray Spektro 50+ Multi-Vita-Min kan du være sikker på, at du får alle de essentielle næringsstoffer, din krop har brug for, i en bekvem kapselform. Uanset om du er aktiv og livlig eller bare ønsker at styrke din aldring krop, vil dette kosttilskud være en pålidelig partner på din rejse mod sundhed og velvære.

Tag kontrol over din sundhed og invester i dig selv med Solaray Spektro 50+ Multi-Vita-Min – 100 kapsler. Lad dette produkt være dit daglige boost af næring for en livsstil fyldt med vitalitet og velvære. Bestil dit eksemplar i dag og lad din krop takke dig i morgen.

Yderligere information

Brand

EAN