Tilbud

Elvital Color Vive Mask – 300 ml.

Original price was: 59,95 kr..Current price is: 45,00 kr..

Forkæl dit farvede hår med Elvital Color Vive Mask. Beriget med UV-filter og farvebeskyttelse for langvarig strålende farve og blødhed.

Med24

SKU: 6736401441900905

EAN: 3600521708569

Køb hos Med24

SKU: 6736401441900905 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
467 visninger de sidste 48 timer

trakt af lin og UV-filter, der sikrer intens pleje og beskyttelse af farvet hår. Med Elvital Color Vive Mask kan du nyde dit farvebehandlede hår i længere tid, da den styrker hårfarvens holdbarhed og efterlader håret blødt, glansfuldt og fuld af liv.

Denne hårkur er designet til at give dit farvebehandlede hår den ultimative pleje og beskyttelse. Ved regelmæssig brug vil du opleve, at din hårfarve bevares strålende og levende, samtidig med at håret bliver stærkere og mere modstandsdygtigt over for skader. Elvital Color Vive Mask går ind og revitaliserer hårets struktur, så det føles silkeblødt og ser sundt ud.

Den cremede tekstur gør det let at påføre masken jævnt i håret, og den skylles let ud uden at efterlade rester eller tynge håret. Masken har en behagelig duft, der efterlader håret velduftende hele dagen. Med denne hårkur kan du forkæle dit hår og give det den næring, det har brug for, samtidig med at du bevarer din farveskønne look.

Tag din hårrutine til næste niveau med Elvital Color Vive Mask og oplev, hvordan den gør en synlig forskel for dit farvebehandlede hår. Lad denne hårkur være dit hemmelige våben til fortsat strålende og livligt hår hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN