Tilbud

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 105,00 kr..

Få en fejlfri makeup-applikation hver gang med IDUN Minerals Liquid Foundation Brush – den perfekte buddet for en jævn og naturlig finish.

Med24

SKU: 6736401415348581

EAN: 7340074780044

Køb hos Med24

SKU: 6736401415348581 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
464 visninger de sidste 48 timer

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush er den ultimative børste til at skabe en fejlfri og naturlig makeup-look. Den er designet med stor omhu og nøje udvalgte materialer for at sikre den bedst mulige påføring af flydende foundation og concealer. Børstens vinklede og flade hår arbejder for at blende produktet jævnt og skabe en smuk og ensartet finish.

Med IDUN Minerals Liquid Foundation Brush kan du opnå et professionelt resultat derhjemme. Den bløde og tætpakkede børste sikrer, at din foundation glider problemfrit på huden uden at efterlade striber eller klumper. Du kan skabe den ønskede dækning ved at justere trykket og bevægelsen af børsten, så du opnår en let og naturlig eller en mere fuldækkende makeup-look.

Børstens ergonomiske design giver en behagelig og nem påføring, så du kan opnå en fejlfri finish hver gang. Den er også let at rengøre, hvilket sikrer optimal hygiejne og holdbarhed. IDUN Minerals Liquid Foundation Brush er den perfekte følgesvend til din makeup-rutine, som vil give dig mulighed for at skabe en strålende og smuk hud hver dag.

Invester i kvalitet og præcision med IDUN Minerals Liquid Foundation Brush, og opdag en ny måde at skabe en smuk og strålende makeup på. Lad din naturlige skønhed skinne igennem med denne enestående børste, der vil forvandle din makeup-oplevelse til noget særligt. Gør din foundation-applikation til en leg med IDUN Minerals Liquid Foundation Brush og opnå det perfekte look hver gang.

Yderligere information

Brand

EAN