Tilbud

Elvital Color Vive Balsam – 400 ml.

Original price was: 65,95 kr..Current price is: 49,50 kr..

Opdag det hemmelige våben til levende og langtidsholdbar hårfarve med Elvital Color Vive Balsam. Giv dit hår den pleje, det fortjener.

Med24

SKU: 6736400320061411

EAN: 3600522073765

Køb hos Med24

SKU: 6736400320061411 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
471 visninger de sidste 48 timer

skræddersyet til farvebehandlet hår, vil Elvital Color Vive balsam forvandle din hårplejerutine og give dig den strålende farvebeskyttelse, du fortjener. Denne balsam er en sand redningsplanke for dit farvede hår, da den ikke blot beskytter farven, men også giver intensiv næring og pleje.

Med Elvital Color Vive balsam kan du se frem til en dybdegående plejeoplevelse, der efterlader dit hår blødt, glansfuldt og nemt at style. Den unikke formel er beriget med nærende ingredienser, der arbejder i harmoni med dit farvede hår for at bevare intensiteten og glansen i din hårfarve. Balsammen har en let konsistens, der nemt trænger ind i hårfibrene og efterlader dem stærkere og mere modstandsdygtige over for hverdagens påvirkninger.

Udover sit imponerende plejende potentiale, har Elvital Color Vive balsam en skøn duft, der vækker dine sanser og giver dig en luksuriøs spa-oplevelse hver gang du bruger den. Med dens luksuriøse tekstur omsvøber denne balsam dit hår i ren forkælelse og efterlader det med en forfriskende følelse af velvære.

Med Elvital Color Vive balsam kan du nyde synligt smukkere og mere levende farvet hår. Lad denne balsam blive din trofaste følgesvend i din daglige hårplejerutine og lad dig fortrylle af dens evne til at forlænge holdbarheden af din hårfarve. Invester i dit hårs skønhed og sundhed med Elvital Color Vive balsam – din nøgle til strålende farvebeskyttelse og intensiv pleje. Gør dit farvede hår til et smukt statement med denne luksuriøse balsam fra L’Oréal Elvital.

Yderligere information

Brand

EAN