Tilbud

Herbatint 8N Light Blond • 135 ml.

Original price was: 129,95 kr..Current price is: 117,00 kr..

Giv dit hår naturlig strålende glans med Herbatint 8N Light Blond hårfarve. Opnå en smuk, lys blond farve uden skadelige kemikalier.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500000268498

EAN: 8016744500081

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500000268498 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Trænger dit hår til en forfriskende forandring? Oplev Herbatint 8N Light Blond hårfarve, der med sin blide og effektive formel giver dig en strålende og naturlig lys blond farve. Med Herbatint kan du skabe et stilfuldt og glamourøst look, mens du samtidig plejer dit hår og giver det den kærlighed, det fortjener.

Herbatint 8N Light Blond er mere end bare en hårfarve – det er en investering i dit hår. Med en 100% gråhårskontrol og en skånsom sammensætning fri for ammoniak, parabener og parfume, kan du trygt stole på Herbatints kvalitet og omsorg for dit hår. Den naturlige sammensætning sikrer, at farven holder længe og bevarer sin glans og intensitet.

Med en praktisk og nem påføring kan du hurtigt og bekvemt opnå det ønskede resultat derhjemme. Vælg Herbatint 8N Light Blond for en sund og skinnende hårfarvningoplevelse, der styrker dit hår og giver dig et boost af selvtillid.

Skab dit drømmelook med Herbatint 8N Light Blond og lad dit hår stråle som aldrig før. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – vælg Herbatint og giv dit hår den bedste behandling det fortjener. Oplev den naturlige skønhed og farv dit hår med omtanke med Herbatint 8N Light Blond. Tag kontrol over din stil og lad dit hår være din bedste accessory med Herbatint.

Yderligere information

EAN