Tilbud

Herbatint 4N Chestnut • 150 ml

Original price was: 129,95 kr..Current price is: 116,96 kr..

Opdag dit nye favorit hårfarveprodukt med Herbatint 4N Chestnut – en naturlig, ammoniak-fri hårfarve med langvarigt resultat og skånsomme ingredienser.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500000264142

EAN: 8016744500043

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500000264142 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
462 visninger de sidste 48 timer

Trænger dit hår til fornyelse? Drømmer du om en smuk og naturlig hårfarve, som samtidig plejer dit hår? Så er Herbatint 4N Chestnut hårfarve det perfekte valg for dig. Med sin rige og varme kastanjefarve vil denne permanente hårfarve give dig et strålende look, som fremhæver din naturlige skønhed.

Herbatint 4N Chestnut hårfarve er beriget med urteekstrakter, der skånsomt farver dit hår, samtidig med at det giver næring og pleje. Den medfølgende fikseringsvæske sikrer, at farven holder længe og bevarer sin dybde og glans. Efter farvningen vil du føle dit hår blive blødere og stærkere takket være de plejende ingredienser, som Aloe Vera og Troldnød.

Med Herbatint behøver du ikke bekymre dig om skadelige kemikalier, da denne hårfarve er fri for ammoniak, resorcinol og parabener. Du kan trygt bruge Herbatint og vide, at du passer godt på både dit hår og miljøet.

Tag kontrol over dit udseende og lad Herbatint 4N Chestnut hårfarve forvandle dit hår til en smuk og naturlig kastanjefarve. Med dette kvalitetsprodukt kan du nyde en langvarig farve, der giver dig selvtillid og en strålende stil. Giv dit hår den opmærksomhed, det fortjener, og lad Herbatint være din partner i at skabe det perfekte look. Opdag skønheden ved naturlig hårfarvning med Herbatint 4N Chestnut hårfarve.

Yderligere information

EAN