Tilbud

L’Oréal Paris Excellence Universal Nudes – 3U Universal Dark Brown

Original price was: 148,95 kr..Current price is: 112,00 kr..

Oplev din naturlige skønhed med L’Oréal Excellence Universal Nudes hårfarve i Universal Dark Brown. Perfekt til et smukt og elegant look.

Med24

SKU: 6736401966327557

EAN: 3600523999002

Køb hos Med24

SKU: 6736401966327557 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

L’Oréal Paris Excellence Universal Nudes i farven 3U Universal Dark Brown er den ultimative hårfarve til dig, der ønsker et naturligt og smukt farveresultat. Denne fantastiske nuance er skabt til at klæde enhver med sine dybe, varme toner. Med denne hårfarve kan du skabe en subtil forandring eller en dramatisk makeover – uanset hvad, vil du opnå et glamourøst look, der fremhæver din skønhed.

Den unikke formel i Excellence Universal Nudes sikrer ikke kun en smuk farve, men plejer også dit hår under processen. Med plejende ingredienser som arganolie og keratin får du et hår, der både ser sundere ud og føles blødere. Du behøver ikke bekymre dig om tørhed eller skader, da denne hårfarve sørger for at bevare hårets naturlige glans og styrke.

Med 3U Universal Dark Brown får du en intens og holdbar farve, der holder sig flot og skinnende i uger efter påføring. Uanset om du ønsker at dække grå hår, opfriske din nuværende farve eller eksperimentere med en ny look, vil denne nuance give dig det perfekte resultat. 3U Universal Dark Brown passer til de fleste hudtoner og vil med garanti tilføre dit udseende en sofistikeret kant.

L’Oréal Paris Excellence Universal Nudes er nem at anvende derhjemme, så du kan opnå salonresultater på en brøkdel af prisen. Med den medfølgende vejledning og gennemprøvede teknologi er det en leg at opnå en jævn og fejlfri farvning. Giv dig selv den luksuriøse behandling, du fortjener, med denne eksklusive hårfarve, der løfter dit look til nye højder.

Oplev skønheden og kvaliteten ved L’Oréal Paris Excellence Universal Nudes i farven 3U Universal Dark Brown, og lad dit hår tale for sig selv. Uanset om du er på udkig efter en forfriskende forandring eller en trofast favorit, vil denne farve give dig et resultat, der imponerer og begejstrer. Forkæl dig selv med en hårfarve, der er skabt til at fremhæve din naturlige skønhed og stil.

Yderligere information

Brand

EAN