Tilbud

Garnier Olia Highlights for Blond Hair – 1 stk.

Original price was: 149,95 kr..Current price is: 112,00 kr..

Opnå smukke og naturlige highlights med Garnier Olia til blond hår. Skånsom formel uden ammoniak for et strålende resultat. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401962773449

EAN: 3600542482486

Køb hos Med24

SKU: 6736401962773449 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
471 visninger de sidste 48 timer

Lad dig fortrylle af Garnier Olia Highlights for Blond Hair. Drømmer du om solkysset hår og strålende blonde striber, som om sommeren aldrig ender? Nu er det muligt med dette fantastiske hjemmefarverkit fra Garnier. Med Garnier Olia Highlights for Blond Hair går du ikke på kompromis med kvaliteten, for denne hårfarve er skabt med omtanke for dit hår.

Garnier Olia Highlights for Blond Hair tilfører dybde, dimension og glans til dit blonde hår med en let og naturlig effekt. Med en unik formel beriget med blomsteroliens kraft får du ikke bare et fantastisk resultat – du plejer også dit hår, så det forbliver blødt og sundt.

Olia Highlights for Blond Hair er til dig, der ønsker at skabe et personligt udtryk og understrege din naturlige skønhed. Med denne hårfarve kan du lege med nuancer og skabe din egen unikke stil. Bliv din egen hårekspert og lad dig inspirere af mulighederne med Garnier Olia Highlights for Blond Hair.

Garnier Olia Highlights for Blond Hair er nem at anvende derhjemme, så du kan opnå professionelle resultater på kort tid. Hver påføring føles som en ren forkælelse, da hårfarven er drøjt og nem at fordele. Oplev hvordan Garnier Olia Highlights for Blond Hair løfter dit hår og giver dig den blonde glød, du fortjener.

Tag styringen over dit look med Garnier Olia Highlights for Blond Hair. Gør din blonde drøm til virkelighed og lad dit hår skinne som aldrig før. Udforsk mulighederne og elsk det blonde liv med Garnier Olia Highlights for Blond Hair. Gør hver dag til en solskinsdag for dit hår.

Yderligere information

Brand

EAN