Tilbud

Milk_shake Whipped Cream Light Grey – 100 ml

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 97,00 kr..

Forkæl dit hår med Milk_shake Whipped Cream Light Grey. En luksuriøs stylingskum med farvebeskyttelse, der giver din frisure tiltrængt volume og glans. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401847203361

EAN: 8032274119142

Køb hos Med24

SKU: 6736401847203361 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
461 visninger de sidste 48 timer

Milk_shake Whipped Cream Light Grey er den ultimative løsning til dig, som ønsker et smukt og trendy look til dit lyse eller grå hår. Denne leave-in skum conditioner er designet specielt til blondt og gråt hår og giver en fantastisk farveoplevelse uden at skulle gå til frisøren.

Med Milk_shake Whipped Cream Light Grey kan du let og hurtigt opfriske og forbedre din hårfarve derhjemme. Skummen er let at påføre og giver en smuk, midlertidig farve, der lysner og forfrisker dit hår på en skånsom måde. Den lysgrå nuance tilføjer et moderne twist til dit look og giver en subtil, men markant forandring.

Den leave-in formel gør det nemt at pleje og style dit hår samtidig med, at du tilfører en ny farvedimension. Milk_shake Whipped Cream Light Grey er beriget med nærende ingredienser, der fugter og plejer håret, så det føles blødt, glat og sundt. Du vil elske den friske duft og den luftige konsistens, der gør det til en ren fornøjelse at anvende produktet.

Med Milk_shake Whipped Cream Light Grey kan du eksperimentere med din hårfarve og skabe forskellige looks alt efter humør og lejlighed. Skab et edgy gråt look eller bland farven med andre nuancer for at skabe din egen unikke stil. Produktet er skånsomt mod håret og kan bruges så ofte, du ønsker, uden at tørre eller skade det.

Giv dit hår en makeover og lad det skinne med Milk_shake Whipped Cream Light Grey. Uanset om du er på udkig efter en midlertidig forandring eller en frisk farveopfriskning, så vil dette produkt være din bedste ven. Lad din kreativitet udfolde sig, og lad dit hår fortælle din unikke historie med Milk_shake Whipped Cream Light Grey.

Yderligere information

Brand

EAN