Tilbud

Milk_shake Whipped Cream Warm Brunette – 100 ml

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 97,00 kr..

Forkæl dit brune hår med Milk_shake Whipped Cream. Få intens pleje og varme toner med denne luksuriøse hårkur. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401845737665

EAN: 8032274101871

Køb hos Med24

SKU: 6736401845737665 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
467 visninger de sidste 48 timer

Milk_shake Whipped Cream Warm Brunette er den ultimative løsning til dig med mørkebrunt hår, der ønsker at tilføre intens farve og pleje samtidig. Denne leave-in skum conditioner er en sand gamechanger, der giver dig mulighed for at opfriske og forbedre din hårfarve på en enkelt og let måde.

Med en luftig og let konsistens glider denne skum let gennem håret og tilføjer en varm og dybbrun nuance, der genopfrisker og fornyer hårets udseende. Resultatet er en smuk og naturlig farve, der ser livlig og strålende ud. Den unikke formel er specielt udviklet til at blive absorberet hurtigt i håret, så du undgår at få en tung og fedtet fornemmelse.

Milk_shake Whipped Cream Warm Brunette er ikke kun et farveprodukt, det er også en intensiv plejebehandling til dit hår. Beriget med nærende ingredienser som mælkeproteiner og solsikkefrøolie, hjælper denne skum med at genoprette og styrke hårets struktur, samtidig med at det tilfører en sund glans og blødhed.

Denne leave-in skum er nem at anvende – du skal blot fordele en passende mængde i håndklædetørt hår og style som ønsket. Og det bedste af det hele? Produktet er midlertidigt, hvilket betyder, at du kan eksperimentere med forskellige nuancer og styles, indtil du finder din perfekte look.

Så hvis du ønsker smukt, farverigt og velplejet hår, er Milk_shake Whipped Cream Warm Brunette det ideelle valg for dig. Giv dit hår den kærlighed og opmærksomhed, det fortjener, og lad denne fantastiske leave-in skum løfte dit udseende til nye højder.

Yderligere information

Brand

EAN