Tilbud

Milk_shake Moisture Plus Conditioner – 1000 ml.

Original price was: 650,00 kr..Current price is: 312,00 kr..

Forkæl dit hår med Milk_shake Moisture Plus balsam. Dybdegående fugtpleje, glans og blødhed til tørt og skadet hår. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401815081069

EAN: 8032274076629

Køb hos Med24

SKU: 6736401815081069 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
457 visninger de sidste 48 timer

Forestil dig at have en god hårdag – bogstaveligt talt. Med Milk_shake Moisture Plus Conditioner får du en intensiv og nærende behandling til dit tørre hår, der efterlader det glat, glansfuldt og utroligt lækkert. Denne fantastiske balsam er som en balsam for sjælen for dit hår, og du vil mærke en øjeblikkelig forskel fra første gang du bruger den.

Milk_shake Moisture Plus Conditioner er specielt udviklet til at genoprette fugtbalancen i tørt hår ved at tilføre dybdegående næring og pleje. Med en luksuriøs blanding af naturlige ingredienser som mælkeproteiner, honning og vitaminer, er denne balsam den ultimative behandling for dit tørre og trætte hår.

Den lette konsistens gør det nemt at fordele balsammen jævnt i håret, og den skønne duft vil forkæle dine sanser under hver påføring. Efter brug vil dit hår føles utroligt blødt og smidigt, og du vil kunne se en synlig glans, der får dit hår til at stråle af sundhed.

Ikke nok med at Milk_shake Moisture Plus Conditioner genopretter fugtbalancen i dit hår, den beskytter også hårfarven mod at falme, så dine lokker forbliver levende og strålende længere. Denne balsam er velegnet til alle hårtyper, men den vil især være en redning for dem med tørt og skadet hår, der har brug for ekstra kærlighed og pleje.

Gør dit hår en tjeneste og forkæl det med Milk_shake Moisture Plus Conditioner. Lad dit hår suge den nærende pleje til sig og oplev, hvordan det forvandles fra trist og livløst til glat, glansfuldt og fyldt med liv. Giv dit hår den opmærksomhed og pleje, det fortjener med denne fantastiske balsam, og lad dit hår skinne som aldrig før.

Yderligere information

Brand

EAN