Tilbud

L’Oréal Paris Casting Creme Gloss Hårtone – 1 stk.

Original price was: 128,95 kr..Current price is: 93,00 kr..

Få en strålende hårfarve med L’Oréal Paris Casting Creme Gloss. Glansfuld hårfarve uden ammoniak, der skåner dit hår. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736400238117063

EAN: 3600520986371

Køb hos Med24

SKU: 6736400238117063 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
465 visninger de sidste 48 timer

Opdag den ultimative transformation med L’Oréal Paris Casting Creme Gloss Hårfarvetone. Lad dine lokker skinne i et nyt lys med denne fantastiske toningsfarve, der vil forvandle dit hår til ren magi. Med en blanding af rige nuancer og skinnende refleksioner vil du opnå et resultat, der overgår dine vildeste drømme.

Casting Creme Gloss er mere end bare en hårfarve – det er et kunstværk skabt af L’Oréal Paris’ ekspertise inden for skønhed og glamour. Med dens cremede formel glider toningsfarven let gennem dit hår, fugter det og efterlader det silkeblødt og glansfuldt. Nu kan du opleve den perfekte balance mellem intens farve og pleje, så dit hår ser fantastisk ud og føles sundere end nogensinde før.

Uanset om du ønsker at opfriske din nuværende hårfarve, dække grå hår eller bare give dit hår et friskt pust, så er Casting Creme Gloss det ideelle valg. Med et udvalg af smukke nuancer, der spænder fra dyb kastanje til strålende ravblond, er der en farve til enhver stil og personlighed.

Tag springet og lad dig fortrylle af L’Oréal Paris Casting Creme Gloss Hårtone. Lad dit hår skinne som aldrig før og oplev den ultimative farveoplevelse. Med denne toningsfarve kan du skabe dit drømmelook og føle dig smukkere end nogensinde. Giv dit hår den kærlighed og opmærksomhed, det fortjener, og lad verden se din strålende skønhed.

Yderligere information

Brand

EAN