Tilbud

Ecooking Alt i en balm parfumefri • 75ml.

Original price was: 199,95 kr..Current price is: 179,95 kr..

Opdag Ecooking Alt i en balm – en multifunktionel skønhedsbalsam, der plejer og beskytter din hud på en naturlig måde.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195478889

EAN: 5712350500073

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195478889 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
494 visninger de sidste 48 timer

Ecooking Alt i en balm parfumefri er den ultimative løsning til alle dine hudplejebehov. Denne ekstremt fugtgivende balm er specielt udviklet til meget tør hud og kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Beriget med nærende ingredienser, blødgør og beroliger balmen din hud på en måde, du aldrig har oplevet før.

Med Ecooking Alt i en balm parfumefri får du et multiprodukt, der gør det nemt at pleje tørre områder på din hud. Brug den til at tackle tørre hæle og hård hud, blødgøre tørre albuer eller pleje udsatte tørre hænder. Denne balm er en sand redningsplanke for selv den tørreste hud og vil efterlade din hud med en dybdevirkende fugt, som holder hele dagen.

Ecooking Alt i en balm parfumefri er formuleringen uden parfume ideel til dig med sensitiv hud, da den er skånsom og mild samtidig med, at den er effektiv. Den luksuriøse konsistens smelter ind i huden og giver dig en øjeblikkelig følelse af velvære og lindring.

Forkæl dig selv med en hudplejeoplevelse ud over det sædvanlige med Ecooking Alt i en balm parfumefri. Giv din hud den kærlighed, den fortjener, og oplev forvandlingen til en glattere, blødere og mere strålende hud. Lad Ecooking være din partner i at opnå den bedste version af din hud, og lad dig inspirere af dens utrolige egenskaber og resultater.

Investér i din hud med Ecooking Alt i en balm parfumefri og giv din hud den pleje og næring, den har brug for. Oplev den transformative kraft i denne balm og lad din hud stråle af sundhed og velvære hver eneste dag. Tag skønhedsrutinen til næste niveau med Ecooking og opdag forskellen med dit eget øjne.

Yderligere information

EAN