Schwarzkopf Natural & Easy 533 Nordisk Askeblond

59,95 kr.

Opnå naturligt strålende nordisk askeblond hår med Schwarzkopf Natural & Easy 533. Let at bruge og skånsom mod dit hår.

Med24

SKU: 6736401968040333

EAN: 7332531095594

Køb hos Med24

SKU: 6736401968040333 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
467 visninger de sidste 48 timer

blot Det er tid til at omfavne forandring og tilføre dit look en frisk og strålende ny dimension med Schwarzkopf Natural & Easy 533 Nordisk Askeblond hårfarve. Denne permanent hårfarve er skabt til at dække grå hår med en imponerende succesrate på op til 100%.

Forestil dig at opnå professionelle salonresultater lige fra komforten af dit eget hjem. Med Schwarzkopfs avancerede formel kan du skabe et naturligt udseende, der efterligner solens strålende refleksioner. Nordisk Askeblond er valgt for at give dig en cool og elegant nuance, der fremhæver din naturlige skønhed på en subtil og sofistikeret måde.

Denne hårfarve er nem at anvende og sikrer dig et jævnt farveresultat over hele hovedet. Formlen er skånsom mod dit hår, samtidig med at den giver intens pleje og fugt, så dit hår efterlades blødt og glansfuldt. Med Schwarzkopf Natural & Easy Nordisk Askeblond kan du trygt tage styring over dit look og eksperimentere med en frisk farve uden bekymringer.

Giv dig selv tilladelse til at føle dig forvandlet og selvsikker med et nyt og forbedret look. Lad Schwarzkopf Natural & Easy 533 Nordisk Askeblond være din følgesvend på rejsen mod et smukt og strålende hår, der afspejler din unikke personlighed og stil. Skab din egen statement og lad dit hår være midtpunktet for din skønhed – du fortjener det.

Yderligere information

Brand

EAN