Schwarzkopf Live Ultra Brights 94 Purple Punk

61,95 kr.

Oplev intens, langvarig lilla farve med Schwarzkopf Live Ultra Brights 94 Purple Punk. Skab et dristigt look i dag.

Med24

SKU: 6736401950371997

EAN: 5012583203506

Køb hos Med24

SKU: 6736401950371997 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
466 visninger de sidste 48 timer

Skab et anderledes hår med Schwarzkopf Live Ultra Brights 94 Purple Punk. Vil du have et klart lilla look, der virkelig skiller sig ud? Med LIVE Ultra Brights kan du skabe skønne, intensive nuancer, som holder i op til 15 hårvask. Dette giver dig mulighed for nemt at eksperimentere med de hotteste farvetrends og forvandle din stil på en måde, der passer til din personlighed og humør.

Den dybe lilla farve i Purple Punk er perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden og udtrykke deres kreative side. Farven er levende og intens, og den vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed, hvor end du går. Uanset om du allerede er en farveekspert eller ønsker at prøve noget nyt, er Schwarzkopf Live Ultra Brights et ideelt valg.

Formlen er skabt til at give en langvarig farve, der ikke falmer hurtigt. Du kan stole på, at din lilla farve forbliver strålende og livlig i lang tid, så du kan nyde dit nye look uden bekymringer. Og med op til 15 hårvaskes holdbarhed er der rigelig tid til at eksperimentere og have det sjovt med din stil.

Det er nemt at anvende Schwarzkopf Live Ultra Brights derhjemme, så du behøver ikke besøge en frisør for at opnå det look, du ønsker. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, og trin-for-trin-instruktioner gør det enkelt at opnå det perfekte resultat. Så hvorfor ikke lade din kreativitet flyde frit og skabe et look, der virkelig viser din unikke personlighed?

Vov at skille dig ud, vov at være anderledes, og vov at omfavne den dybe lilla farve med Schwarzkopf Live Ultra Brights 94 Purple Punk. Lad dit hår fortælle din historie og lad din personlighed skinne igennem med denne fantastiske farveoplevelse. Tag skønheden i dine egne hænder og skab et look, som du vil elske og andre vil beundre. Oplev, hvordan Schwarzkopf Live Ultra Brights kan forvandle dit hår og dit selvudtryk i dag.

Yderligere information

Brand

EAN