Tilbud

Elvital Full Resist Balsam – 200 ml.

Original price was: 44,95 kr..Current price is: 33,50 kr..

Få stærkt, sundt hår med Elvital Full Resist Balsam. Styrker og revitaliserer håret for ultimativ modstandskraft.

Med24

SKU: 6736401925758023

EAN: 3600523882328

Køb hos Med24

SKU: 6736401925758023 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
464 visninger de sidste 48 timer

fyldt med styrke og liv. Med dens unikke sammensætning af ingredienser er Elvital Full Resist Balsam den perfekte løsning til at genoprette og styrke fint og skadet hår.

Denne fantastiske balsam er beriget med biotin, der er kendt for at fremme hårvækst og styrke håret indefra og ud. Denne formel er specielt designet til at hjælpe med at beskytte håret mod skader forårsaget af styling og miljømæssige påvirkninger, samtidig med at den tilfører masser af næring og fugt.

Når du anvender Elvital Full Resist Balsam regelmæssigt, vil du straks mærke en forskel i dit hår. Det bliver mere medgørligt, glat og stærkt, og du vil opleve færre splittede spidser og brud. Dit hår vil føles silkeblødt og sundt, og det vil skinne af vitalitet og liv.

Den lette og luksuriøse tekstur af balsammen gør den nem at påføre og fordele i håret, og den skylles let ud, efterlader ingen klæbrighed eller rester. Du vil nyde den lækre duft, der efterlader dit hår frisk og velduftende hele dagen.

Tag hånd om dit hår med Elvital Full Resist Balsam og giv det den næring og styrke, det fortjener. Oplev dit hår forvandles til et sundt og smukt hår, der stråler af liv og vitalitet. Lad Elvital være din partner i at opnå det hår, du altid har drømt om.

Yderligere information

Brand

EAN