Tilbud

Elvital Full Resist Shampoo – 250 ml

Original price was: 44,95 kr..Current price is: 33,50 kr..

Få fyldigere og stærkere hår med Elvital Full Resist Shampoo. Styrker og modvirker hårtab med kraftfulde ingredienser. Opdag nu.

Med24

SKU: 6736401925755877

EAN: 3600523882137

Køb hos Med24

SKU: 6736401925755877 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

Elvital Full Resist Shampoo er den ultimative redning for dit fine og skadede hår. Med en skånsom, men effektiv formel er denne shampoo skabt til at genoprette og styrke dine hårfibre, så du kan opleve et smukt og sundt hår med hver vask.

Tag kontrollen tilbage over dit hår med Elvital Full Resist Shampoo. Uanset om du har brugt for hårets modstandskraft mod styling eller blot ønsker en shampoo, der giver næring og pleje, så vil denne shampoo opfylde dine behov. Du vil straks mærke, hvordan din hovedbund og hårstrå bliver revitaliseret, og din frisure får et nødvendigt løft.

Den unikke sammensætning af ingredienser i Elvital Full Resist Shampoo giver dig ikke kun et rent hår, men også en dybdegående pleje, der styrker og beskytter mod daglig slitage. Du behøver ikke længere bekymre dig om skrøbeligt hår, da denne shampoo vil give dig den nødvendige styrke til at tackle dine daglige udfordringer.

Med Elvital Full Resist Shampoo kan du se frem til et hår, der stråler af sundhed og vitalitet. Lad denne shampoo blive din trofaste følgesvend i din daglige hårplejerutine og oplev, hvordan den forvandler dit hår fra skrøbeligt til sensationelt på ingen tid.

Giv dit hår den kærlighed og opmærksomhed, det fortjener, med Elvital Full Resist Shampoo. Lad dit hår skinne og være stærkt, smukt og ubesværet hver dag. Tag det første skridt mod et sundere hår i dag og lad Elvital Full Resist Shampoo være din nøgle til at opnå drømmehåret, du altid har ønsket dig.

Yderligere information

Brand

EAN