Tilbud

L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent 9.3 Light Blonde – 75 ml.

Original price was: 99,95 kr..Current price is: 68,00 kr..

Få fejlfri og naturlig hårfarve på få minutter. L’Oréal Magic Retouch dækker grå hår effektivt og er perfekt til travle hverdage.

Med24

SKU: 6736401880806315

EAN: 3600523735839

Køb hos Med24

SKU: 6736401880806315 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent 9.3 Light Blonde er det ultimative redskab til at opretholde din blonde hårfarve med lethed og elegance. Denne innovative farvespray er designet til at dække udgroninger og grå hår på en måde, der ser naturlig og fejlfri ud.

Med en praktisk størrelse på 75 ml er denne farvespray perfekt til at have med dig på farten, så du altid kan opfriske din hårfarve uden besvær. Den lette formel gør det nemt at påføre sprayen jævnt og præcist uden at klumpe eller tynge dit hår.

Uanset om du ønsker at skjule udgroninger eller bare give dit hår et friskt pust af lys blonde farve, er L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent 9.3 Light Blonde det ideelle valg. Den hurtigtørrende formel betyder, at du kan opnå det perfekte resultat på få minutter, uden at det bliver besværligt eller tidskrævende.

Med L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent 9.3 Light Blonde behøver du ikke længere bekymre dig om synlige udgroninger eller grå hår. Denne farvespray giver dig mulighed for at opretholde din blonde hårfarve med lethed og selvtillid, så du altid kan se og føle dig bedst muligt.

Oplev magien ved en vedvarende og fejlfri blonde hårfarve med L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent 9.3 Light Blonde. Lad din skønhed skinne med denne moderne og effektive farvespray, der giver dig mulighed for at bevare dit look med et enkelt tryk.

Yderligere information

Brand

EAN