Youngblood Hydra Luxe Water Creme – 50 ml

449,00 kr.

Forkæl din hud med Youngblood Hydra Luxe Water Creme. Beriget med nærende ingredienser for en strålende og velplejet hud.

Med24

SKU: 6736400380429613

EAN: 696137203300

Køb hos Med24

SKU: 6736400380429613 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
434 visninger de sidste 48 timer

Youngblood Hydra Luxe Water Creme er en sand perle i hudplejeverdenen, som giver din hud den næring og fugt, den fortjener. Med en let og luksuriøs konsistens glider denne creme let på huden og absorberes øjeblikkeligt, så din hud føles blød og smidig hele dagen.

Den unikke formulering af Hydra Luxe Water Creme er baseret på avancerede ingredienser, der arbejder i harmoni med din hud for at tilføre intens fugt og næring. Hyaluronsyre og algeekstrakter hjælper med at genopbygge hudens naturlige fugtbarriere og forbedre hudens elasticitet, mens antioxidantrig grøn te beskytter mod skader forårsaget af miljømæssige påvirkninger.

Med regelmæssig brug af Youngblood Hydra Luxe Water Creme vil du opleve en synlig forbedring af din hud. Tørhed og stramhed mindskes, og din hud får en sund og strålende glød. Den lette duft af friske blomster giver dig en øjeblikkelig følelse af velvære og luksus hver gang du påfører cremen.

Forkæl din hud med Youngblood Hydra Luxe Water Creme og lad dig forføre af dens foryngende egenskaber. Lad din hud stråle og føl den ultimative komfort hele dagen med denne enestående creme, der er skabt til at løfte din hudplejerutine til nye højder. Giv din hud kærligheden den fortjener med Hydra Luxe Water Creme fra Youngblood – din nøgle til smukkere og sundere hud.

Yderligere information

Brand

EAN