Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea – 30 stk.

279,00 kr.

Få strålende hud med Wellexir Glow Beauty Drink i Peach Ice Tea-smag. Naturlige ingredienser, kollagen og vitaminer giver en sund og skønhedsfuld glød.

Med24

SKU: 6736401543858019

EAN: 5714720931043

Køb hos Med24

SKU: 6736401543858019 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
470 visninger de sidste 48 timer

Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea er den ultimative skønhedsdrik, der går ud over dine forventninger. Med en forfriskende smag af peach ice tea er dette kollagenpulver en lækker måde at pleje din hud indefra og ud.

Dette unikke produkt er beriget med kraftfulde ingredienser såsom vitamin C, zink og hyaluronsyre, der arbejder i harmoni for at give dig strålende og ungdommelig hud. Når du blander Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea med koldt vand, får du ikke kun en forfriskende drik, men også en kraftfuld skønhedsbehandling, der styrker din hud, hår og negle.

Med 30 praktiske portioner i en pakke er det let at inkorporere denne skønhedsdrik i din daglige rutine. Uanset om du nyder den som en del af din morgenrutine eller som en forfriskende pause i løbet af dagen, vil Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea forkæle dine smagsløg og din hud på samme tid.

Tag kontrol over din skønhedsrutine på en enkel og lækker måde med Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea. Lad dette kollagenpulver være din hemmelighed til en strålende og ungdommelig glød, som vil skinne igennem både inde og ude. Forkæl dig selv og lad din skønhed stråle med Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea.

Yderligere information

Brand

EAN