Weleda Skin Food Light – 30 ml

66,00 kr.

Forkæl din hud med Weleda Skin Food Light – en let og nærende fugtighedscreme fyldt med naturlige ingredienser. Perfekt til tør hud.

Med24

SKU: 6736402056181505

EAN: 4001638501484

Køb hos Med24

SKU: 6736402056181505 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
431 visninger de sidste 48 timer

Weleda Skin Food Light er en vidunderlig skønhedsføde til din hud, som vil forvandle din daglige rutine og give dig en strålende glød. Den lette formel er perfekt til pleje af tør og træt hud, og vil øjeblikkeligt efterlade din hud med en frisk og sund udstråling.

Med en blanding af nærende planteekstrakter som ekstrakt af viol og kamille, samt beroligende calendula, vil Weleda Skin Food Light forkæle din hud med dybdegående fugt og næring. Din hud vil føles blødere og mere smidig, og du vil opleve en synlig forbedring af din hudkvalitet over tid.

Den delikate duft af blomster og urter vil vække dine sanser og give dig en følelse af velvære. Påfør cremen dagligt på ren hud, og lad dens skønhedsmagi arbejde i harmoni med din hud. Weleda Skin Food Light er velegnet til alle hudtyper og kan bruges både på ansigtet og kroppen.

Forkæl dig selv med luksusen af naturlig hudpleje med Weleda Skin Food Light, og lad din hud stråle af sundhed og skønhed. Giv din hud kærligheden og næringen, den fortjener, og oplev en forvandling, som vil glæde både dig og din hud. Tag det første skridt mod en strålende hud med Weleda Skin Food Light – din hud vil takke dig for det.

Yderligere information

Brand

EAN