Urtekram Håndcreme Fragrance Free • 75ml.

54,95 kr.

Forkæl dine hænder med Urtekram Håndcreme Fragance Free. Økologisk og plejende formel uden parfume. Perfekt til sensitiv hud. Din redning mod tørre hænder.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198793739

EAN: 5701058011578

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198793739 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
423 visninger de sidste 48 timer

Intet slår følelsen af silkeblød hud, velnærede hænder og en sanselig oplevelse af ren velvære. Med Urtekram Håndcreme Fragrance Free kan du omslutte dine hænder i ren og skånsom pleje, fri for parfume og andre potentielt irriterende ingredienser. Denne håndcreme er en gave til dig og din familie – en enkel gestus, der kan gøre en stor forskel i din daglige rutine.

Du fortjener kun det bedste, når det kommer til pleje af dine hænder. Urtekram har skabt en håndcreme baseret på naturlige ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for deres plejende egenskaber. Aloe vera, glycerin, hyaluronsyre, sheasmør, kokos- og mandelolie arbejder i harmoni for at tilføre intens fugt og næring til selv den mest tørre og sensitive hud.

Med Urtekram Håndcreme Fragrance Free kan du trygt forkæle dine hænder uden bekymringer. Den milde og skånsomme formel er velegnet til alle hudtyper, selv de mest sarte. Forkæl dig selv med øjeblikket af ren velvære, når du masserer den bløde og ekstra creme ind i dine hænder. Lad dig fordybe i den beroligende duft af ingenting og nyd øjeblikket af selvforkælelse.

Giv dine hænder den kærlighed og pleje, de fortjener, med Urtekram Håndcreme Fragrance Free. Lad dine hænder nyde godt af naturens bedste ingredienser og mærk forskellen med hver påføring. Oplev magien ved velplejede hænder og lad Urtekram Håndcreme Fragrance Free blive din trofaste følgesvend i din daglige skønhedsrutine. Tag kontrol over din håndpleje og lad dine hænder skinne med sundhed og velvære.

Yderligere information

EAN