Scence Body Balm Berry – 60 g.

129,95 kr.

Forkæl din hud med Scence Body Balm Berry. 100% naturlige ingredienser. Opnå blød og smidig hud hele dagen. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401697370651

EAN: 5060633500433

Køb hos Med24

SKU: 6736401697370651 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
433 visninger de sidste 48 timer

Scence Body Balm Berry er mere end blot en bodycreme – det er en rejse ind i en verden af luksuriøs selvforkælelse og velvære. Denne veganske creme er en skatkiste af nærende ingredienser, der arbejder i harmoni med din krop for at give dig den ultimative plejeoplevelse.

Når du åbner din lille krukke med Scence Body Balm Berry, vil du straks blive overvældet af en fortryllende duft af friske bær, der vækker dine sanser og transportere dig til en frodig skov af frugttræer og blomstrende buske. Du fornemmer straks følelsen af renhed og naturlig skønhed, som denne creme repræsenterer.

Den silkebløde konsistens smelter øjeblikkeligt ind i din hud, efterlader den glat, fugtet og strålende. Æteriske olier som jojoba, sheasmør og kokosnød arbejder sammen for at nære og genoplive din hud, mens antioxidanter beskytter den mod skadelige påvirkninger udefra.

Ikke nok med at Scence Body Balm Berry giver dig en intensiv fugt, så vil du også opleve, at din hud bliver mere elastisk og fast, takket være dens unikke sammensætning af vitaminer og mineraler. Hver gang du anvender denne bodybalm, vil du føle en dyb forbindelse med naturen og dens helbredende kræfter.

Lad dig forføre af Scence Body Balm Berry og lad dig indhylle i dens beroligende duft og dybdevirkende pleje. Giv dig selv den gave at forkæle din krop med det bedste fra Moder Jord og mærk, hvordan din hud og dit sind oplever en total forvandling. Din krop fortjener kun det bedste – giv den Scence Body Balm Berry og oplev magien af ren skønhed.

Yderligere information

Brand

EAN