Tilbud

Pregnancy Support

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

Få den bedste støtte under graviditeten med vores ergonomiske graviditetskile. Reducer smerter og få bedre søvn nu.

Helsam

SKU: 5481200198933231

EAN: 5060202186396

Køb hos Helsam

SKU: 5481200198933231 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
429 visninger de sidste 48 timer

“Pregnancy Support” er din ultimative støtte under graviditeten. Med en unik sammensætning af nærende vitaminer og mineraler hjælper dette vidunderlige produkt med at optimere din krop for en sund og problemfri graviditet. Vores formel indeholder et højt indhold af zink, som er afgørende for at opretholde normal frugtbarhed og reproduktion. Derudover styrker det din immunforsvar og hjælper med at opretholde sunde celler og væv.

Vitaminkomplekset i Pregnancy Support er designet til at give både mor og baby den nødvendige ernæring gennem hele graviditeten. Med en perfekt afstemt kombination af vitaminer som folsyre, C-vitamin og D-vitamin, støtter dette produkt udviklingen af din babys nervesystem, knogler og immunforsvar. Derudover bidrager det til en sund blodcirkulation og reducerer risikoen for visse fødselsdefekter.

Vores Pregnancy Support er mere end bare et kosttilskud – det er din trofaste følgesvend gennem en af livets mest betydningsfulde perioder. Med vores omhyggeligt udvalgte ingredienser kan du være sikker på at give din krop og din baby den bedst mulige start på livet. Tag vare på dig selv og din baby med Pregnancy Support og nyd hvert eneste øjeblik af din graviditet med ro i sindet og tilliden til at du har gjort alt for at sikre en sund og lykkelig ankomst til dit lille mirakel.

Giv dig selv og din baby det bedste med Pregnancy Support. Tag skridtet mod en sund graviditet og en strålende fremtid for dig og din familie. Din baby fortjener det bedste, og med vores produkt kan du være sikker på at du har gjort alt for at sikre det. Bestil dit Pregnancy Support i dag og oplev glæden ved en problemfri graviditet fyldt med kærlighed, sundhed og velvære.

Yderligere information

Brand

EAN